Medlemskab

Senior 805,- 395,- 410,-
Junior 100,- 0,- 100,-
MiniJunior 100,- 0,- 100,-

Bemærk Minijunior skal indbetales direkte til foreningen samt medlemsskabet kræver følgeskab af en voksen.

Et junior medlemsskab til 100,- betyder også et medlemsskab af forbundet med 7 forbundsblade om året og masser af andre fordele.

Danmarks Sportsfiskerforbund håndterer foreningens medlems kartotek, hvorfor alt indbetaling sker til forbundet, som så tilbageholder deres andel (forbunds kontingentet), herefter indbetales det resterende beløb til vores forening.

Hvis du er medlem af flere foreninger som også er medlem af forbundet, vil du naturligvis kun betale forbunds kontingentet én gang.

Indbetal medlemskontingent til konto: 5352-0242681

Husk at oplyse foreningsnummer 406, samt navn og adresse og hvilken type kontingent.

benyt dig af fiskekort.dk – hvor du kan betale online med kort.

(p.t. kun senior og junior medlemskab – ved familiemedlemskab – skal du bruge den første metode)